Busy days.


Mellom husovertakelse, oppussing, prosjekter og en stadig voksende mage ble denne vimpelrekken til.
Etter finfin oppskrift funnet hos fine Put It In A Box. Vognteppe og sanseklut neste.

8 kommentarer:

 1. Fiiiine vimpelrekken :) Gleder meg til å se flere prosjekter Mo chuisle :)

  SvarSlett
 2. For en nydelig blogg! Grattis med fantastisk hus, ble ikke liiite missunnerlig, tihi:-) Helt topp hvis du legger ut bilde av stellevesken? Nå ble jeg supernysgjerrig. Vurdere veldig sterkt å kjøpe Willvin. Du kan jo evt sende meg et bilde av den dersom det er stress å blogge om det? cecilieslykke@hotmail.com;-)

  Takk for koselig kommentar hos meg. Klem fra Cecilie

  SvarSlett
 3. Så fiiiin!♥ Likte så godt fargene.
  Gøy med babyforberedelser. Til og med sying. ;) Når er terminen?

  Koselig å "se" deg igjen forresten.
  Klem fra meg

  SvarSlett
 4. Cecilie: Takk for hyggelig kommentar. :) Tenkte blogge stellevesken, den er jo så fin. Willevin var forresten superraske med leveringen, tok tre dager til vi kunne hente pakken i posten! :)

  Hanne Mette: Koselig at du enda surfer innom denne så stille stå stille bloggen. :) Med alt det nye har det manglet overskudd til blogging, men klart finfine kommentarer motiverer! Termin er 27. mai. :)

  SvarSlett
 5. Lille vimpel i vinduet der, hvem er flinkest i verden her ;)

  SvarSlett
 6. Så bra det er kort levering! Jeg venter på varer fra andre nettbutikker og det har tatt votter og vinter til nå, så en 3-dagers hadde vært topp:-) Kanskje vi møtes på fødestuen forresten, min termin er 22. mai.. Så sant du er i Oslo da..

  SvarSlett
 7. Da håper jeg du får like kjapp levering! :)
  Og du må ha lykke til i mai. Her skjer det i Stavanger. :)

  SvarSlett
 8. Suuuuperkoselig nytt her da, gratulerer! Jeg har ikke vært her på lenge, du kommer jo aldri opp i bloggrollen lenger!:) Men nå håper jeg det blir mer fart i finestetingelingbloggen med nytt både her og der. Kjempekoselig med en jente på vei, lurer på når hun kommer. Vi venter lillesøster i juni!:) Klem

  SvarSlett